Shugo Chara serbian forum
Welcome na prvi srpski forum o Shugo Chara...ovo je anime crtani...ako volite ovaj crtani registrujte se...necete se pokajati....da bi ste se registrovali pritisnite tipku registruj se....

Join the forum, it's quick and easy

Welcome na prvi srpski forum o Shugo Chara...ovo je anime crtani...ako volite ovaj crtani registrujte se...necete se pokajati....da bi ste se registrovali pritisnite tipku registruj se....
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ovo je prvi srpski forum o Shugo Chara...ako volite ovaj Anime registrujte se....necete se pokajati....

Similar topics
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Yo!! I'm in!! <3
Neznem da li ste znali ali... EmptyPon Apr 09, 2012 7:54 pm od IkutoLover#1

» kakav vam je Dizz?...
Neznem da li ste znali ali... EmptyPon Apr 09, 2012 7:21 pm od IkutoLover#1

» Koji vam je najdrazi par?
Neznem da li ste znali ali... EmptyUto Avg 09, 2011 1:36 pm od Yoru-fan^^

» Jeste li znali?
Neznem da li ste znali ali... EmptyUto Avg 09, 2011 1:33 pm od Yoru-fan^^

» Kaladont
Neznem da li ste znali ali... EmptyPon Jul 25, 2011 11:23 pm od Maki_Amu

» Quotiramo!
Neznem da li ste znali ali... EmptyPon Jul 25, 2011 11:20 pm od Maki_Amu

» Ctrl+v
Neznem da li ste znali ali... EmptyPon Jul 25, 2011 11:19 pm od Maki_Amu

» Neznem da li ste znali ali...
Neznem da li ste znali ali... EmptySub Jul 23, 2011 10:01 pm od Maki_Amu

» Vasa Shugo Chara lista
Neznem da li ste znali ali... EmptySub Jul 23, 2011 9:55 pm od Maki_Amu

Prijatelji ovog foruma
Neznem da li ste znali ali... 2qcgxahNeznem da li ste znali ali... 2e534sy Neznem da li ste znali ali... 10_4d730

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Neznem da li ste znali ali...

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Neznem da li ste znali ali... Empty Neznem da li ste znali ali... Sre Okt 07, 2009 8:52 pm

Sany_Amu

Sany_Amu
Admin

Ikuto i Utau su brat i sestra....ni sama nisam verovala kad sam to saznala....a ona je svog brata poljubila u usta....bukvalno se zaljubila u brata...

https://scsf.forumsr.net

2Neznem da li ste znali ali... Empty Re: Neznem da li ste znali ali... Čet Avg 12, 2010 5:34 pm

Tanja

Tanja

Da, takva je Utau Neznem da li ste znali ali... Icon_biggrin Ali kasnije će biti promjena...

3Neznem da li ste znali ali... Empty Re: Neznem da li ste znali ali... Čet Avg 19, 2010 2:30 am

Sany_Amu

Sany_Amu
Admin

Stvarno?....a kakva.....ja ipak nisam skroy gledala crtani....došla sam samo do 30 i neke epiyode.....

https://scsf.forumsr.net

4Neznem da li ste znali ali... Empty Re: Neznem da li ste znali ali... Pet Avg 20, 2010 4:34 pm

Tanja

Tanja

Sasvim je razumljivo da se zaljubila u Ikuto s obzirom da joj je on bio oslonac dok su bili mali (pa bar dok nije otišao od njih ) i na njihovu prošlost sa Easterom i svim tim. Ona će jednostavno učiniti sve za svog brata koji joj je trenutno sve na svijetu, čak do te mjere da će žrtvovaće sve samo da bi on mogao biti slobodan. Kasnije će se smanjiti njena zaljubljenost u Ikuta. Istina, još uvijek će biti tu ljubavi ali ne u toj mjeri. Very Happy

Što se tiče promjena: pa ne bih da upropastim neka iznenađenja i same događaje koje će se desiti ali jedan drugi momak će uhvatiti pažnju od Utau (u epizode 75 će to početi ) tako da ćete vidjeti. Wink

5Neznem da li ste znali ali... Empty Re: Neznem da li ste znali ali... Uto Apr 26, 2011 9:39 am

Yoru-fan^^

Da ja sam znala...to i je bilo malo retardirano,inace je e volim ali mi je nje malo i zao kakoje Ikuto ispaljuje...pa je ona zato ljubomorna na Amu itd.

6Neznem da li ste znali ali... Empty Re: Neznem da li ste znali ali... Sre Maj 11, 2011 11:37 pm

Tanja

Tanja

@Yoru-fan^^ Znam i meni je to šokiralo kad sam saznala ali sam poslije bila sasvim okej sa tim Razz. I ja isto volim Utau ali mislim da Ikuto nije mogao drugačije da uradi, ipak morao je nekako sestri pokazati da to nije u redu (iako je jako voli-na bratski način Very Happy ). Zato mi je baš bilo drago što je Utau na kraju imala svoj lični sretan kraj <3 ...

7Neznem da li ste znali ali... Empty Re: Neznem da li ste znali ali... Čet Jun 16, 2011 6:04 pm

Yoru-fan^^

Da,tako je! Meni su Utau i Kukai lepsi par sto puta... Smile

8Neznem da li ste znali ali... Empty Re: Neznem da li ste znali ali... Sub Jul 23, 2011 10:01 pm

Maki_Amu

Maki_Amu

Mislim kada sam mojim drugaricama ispričala, one su se šokirale da je Utau poljubila brata..
I kada god spomenem one samo na to ciljaju. Ja sam odgledala sve epizode, i mislim da je Kutau par savršen, čak i bolji od Amuto-a xD

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» Da li ste znali?

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu